25.06.2018

На 23 юни, в Трявна се проведе Общо събрание на Българската асоциация на мрежовите академии

На 23 юни 2018 г. в гр. Трявна се проведе Общо събрание на Българската асоциация на мрежовите академии /БАМА/, член на БСК.

Членовете на асоциацията преизбраха за председател на УС Теодора Борисова, директор „Компютърно обучение“ в Българската стопанска камара, която е начело на асоциацията от 2006 г.

БАМА е организация с нестопанска цел, която координира дейността на Сиско академиите в България, предоставя им пакет от услуги и подкрепа, изпълнява ролята на своеобразен посредник между българските работодатели, от една страна, и курсистите, завършили Сиско академиите, от друга. БАМА е главно звено за връзка между академиите и работи в защита на техните интереси, оказва им подкрепа за повишаване на ефективността на учебния процес, хармонизира учебните им програми и стимулира обучението по информационни и комуникационни технологии в страната.

Членове на асоциацията са 15 от най-големите университети в страната, професионални училища, Центрове за професионално обучение, както и представителството на Сиско Системс за България.

Дата: 25.06.2018

Източник: БАМА

Прочетено: 1683