15.02.2019

Остава месец до най-мащабния кариерен форум в страната – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2019.

Събитията се провеждат всяка година в 8 града в страната и събират на едно място близо 200 работодатели и над 10 000 младежи в началото на кариерния си път.
Целта на изложенията е работодателите да открият точните попълнения за работните си позиции или стажантски програми, а търсещите работа да стартират кариерата си в мечтаната компания.

Изложението дава възможност на работодателите да представят свободните си позиции пред заинтересовани и амбициозни кандидати, да спестят пари и време от процеса по подбор и да утвърдят работодателския си имидж пред навлизащите на пазара на труда млади хора.

Форумът се провежда за осемнадесета поредна година на ниво академичен град – в София, Варна, Бургас, Русе, Свищов, Велико Търново, Габрово и Пловдив, от 12 март до 8 април 2019 г..

Все още има свободни места за участие на работодатели в събитията. Как да регистрирате Вашата компания за участие и да утвърдите работодателската си марка по време на форума, можете да разберете тук.

Организатор на изложенията е JobTiger – компания за комплексни HR услуги, а генерален спонсор – Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в света.

 

Дата: 15.02.2019

Източник: JobTiger

Прочетено: 3670