18.02.2021

На 1 март 2021 г. Българската стопанска камара ще се нанесе в изцяло нова сграда, намираща се в София, на ул. Чаталджа 76 (п.к. 1527), между булевардите „Дондуков“ и „Генерал Данаил Николаев“.

Телефоните и Email адресите на екипа на БСК се запазват!

10-етажната бизнес сграда BIA SKY Office Building, собственост на дъщерното дружество “БСК Имоти” ЕООД, събира под един покрив екипа на Българската стопанска камара, БИК “Капиталов Пазар” ЕООД, Издателска къща “Божидар Данев” ЕООД и Арбитражния съд към БСК.

Сградата следва идеята да се превърне не просто в пространство с модерни офиси, а да създаде цялостна благоприятна среда за развитие на бизнеса. Ето защо, вратите на BIA SKY Office Building са широко отворени, както за наши гости, така и за бъдещи наематели, с които споделяме еднакви ценности.

Частта за Българската стопанска камара е разгърната на четири нива (партер, първите 2 етажа “open space” и офиси на ет. 4), с обща площ 1520 кв.м. Връзката между отделните нива се осъществява по еднораменна стълба и един комбиниран асансьор (товаро-пътнически), като са покрити изискванията за достъпна среда. Обособени са гаражни клетки и складови площи (общо 830 м2).

Оставащите шест етажа са предвидени за офиси под наем: Етаж 5 – един обединен офис (211 м2); етажи от 06-ти до 10-ти – по два офиса на етаж (91 м2 и 120 м2.). Вижте повече ТУК.

ПРЕДИМСТВА

  • Нова, неексплоатирана до момента и изцяло реновирана с обща квадратура от над 3 500 кв.м.: Реконструкцията на сградата възлиза на над 2 млн. лв. Интериорният дизайн е дело на Ligna Group и в него се преплитат индустриалният дизайн с модерното звучене. Сред проектите на компанията са: Vintry & Mercer - Лондон; Resorts World -Бирмингам; Хотел Edgbaston - Бирмингам и хотел Ampersand - Южен Кенсингтън Лондон; Хотел Marriott - Букурещ; Хотел Максимилиан - Прага; B&B Хотели в Германия; Хотел Балкан София, Севтополис Павел Баня, Офиси на La Poste, шоуруми на Toyota, Cитроен и Пежо шоуруми, магазини на L’Oreal във Франция, а от 2021 г. и сградата на Българска стопанска камара.
  • Грижа за здравето: Сградата е оборудвана с климатична система от ново поколение, с вградена австрийска система за антибактериално и антивирусно пречистване на въздуха.
  • Сигурност на достъпа от последно поколение: Благодарение на BIODIT, правим крачка напред в бъдещето и оставяме традиционното заключване с карти и кодове. Доверяваме се на първата в света wireless система за идентификация и контрол на достъпа, базирана на биометрични данни. В BIA SKY Office Building има 24-часов контролиран достъп, видеонаблюдение и жива охрана. Осигурени са всички средства за противопожарна охрана, както и евакуационни пътища.
  • Библиотека със свободен достъп: Библиотека “Божидар Данев” предоставя на своите читатели литература, свързана със стопанската история на страната, издания на ИК “Божидар Данев”, издания на БСК и книги от архива на Камарата. Амбицията на библиотеката е да събере литература от всички университети в страната и членове на БСК, и да даде свободен достъп до тях.
  • Техническа обезпеченост: БСК разполага със собствен сървър с RAM памет от 757 GB, както и дисков масив от 131 TB. Сървърното помещение отговаря на най-високите технически изисквания. Офисите на БСК имат оптична свързаност между етажите и мрежови копирни машини.
  • Оборудвани зали за обучения и събития: BIA SKY Office Building разполага с 2 зали за събития, с капацитет над 100 места, и обучителна зала, оборудвана с техника за провеждане на онлайн обучения.
  • Обособено пространство за външни събития, тип коктейл: На ет. 3 на сградата се разкрива красива панорамна гледка, с обособено място за пушачи.
  • Адаптиран достъп за хора със специални физически потребности
  • Вътрешен паркинг с подемник
  • Локация: BIA SKY Office Building се намира на ул. Чаталджа 76, между булевардите „Дондуков“ и „Генерал Данаил Николаев“. В непосредствено близост до метростанция “Театрална” и спирките на тролей 1 и 2, на пешеходно разстояние до парк Заимов, Дарик радио и театър “София”.

Да работим заедно!
Бъдете близо до бизнес събитията!
Изберете престижен дом за Вашия бизнес!

 

 Намерете ни на картата:

 

Дата: 18.02.2021

Източник: БСК

Прочетено: 1915