08.02.2021

За първи път церемонията по награждаването ще се проведе в онлайн формат

След гласуването на журито вече са известни номинираните в отделните категории на „Наградите на БАИТ“ за 2020 г. Победителите ще бъдат обявени на официална церемония на 24 февруари 2021 г., от 16.00 ч., която тази година ще се проведе в онлайн формат във виртуално студио.

Наградата за специален принос, която тази година е под знака на 10-ото издание на Наградите и 25-ата годишнина от създаването на БАИТ, ще бъде връчена по традиция от Президента на Република България. Наградата се дава по решение на журито чрез вътрешни номинации за изключителен принос в развитието на информационните и комуникационни технологии в България.

Припомняме ви, че тази година за наградите на БАИТ се състезаваха 93 проекта в 7 категории.

Имената и проектите на номинираните могат да бъдат намерени на сайта на Наградите.

Победителите в 10-то издание на конкурса ще получат MultiTraining Gold карти за обучения в основите на Agile практиките, осигурени от bTalks Agile; ваучери от Сиела Норма, за чиято стойност могат да закупят книги в книжарници Сиела. Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg) ще осигурят на наградените електронни устройства.

Кампанията и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на Президента на Република България.

Конкурсът и церемонията за връчване на „Наградите на БАИТ” за 2020 г. се провеждат с подкрепата на.

Златен спонсор: АЛСО България

Със специалното участие на: bTalks Agile

Сребърни спонсори: ДАТЕКС, Акронис България

Бронзови спонсори: Сиела Норма, Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg), Ърнст и Янг България

В партньорство с: БТА, БНР, Bloomberg TV Bulgaria, Computerworld, CIO, TechNews, НСОРБ, ИАНМСП, БСК, Sofia Tech Park, Eleven, Junior Achievement България, БТПП, b2b Media, бгПРЕДПРИЕМАЧ, Pixel Media, Инженер.bg и ДигиталнаИндустрия.bg, DevStyler.io

Дата: 08.02.2021

Източник: БАИТ

Прочетено: 3899