01.12.2021

Александър Стоичков е основател на Balkan Fair Online - първият Балкански Онлайн Панаир, чиято цел е да подпомогне бизнеса, спорта, културата, науката в условия на пандемия, като достига и обединиява хиляди хора в седмични онлайн панаири, които се провеждат два пъти годишно за всеки сектор. Александър се занимава с предприемачество от 15 г. в България и чужбина. Има голям опит в продажбите и маркетинга, притежава редица лицензи и награди от всяко негово бизнес начинание през годините.

Кое е най-важното качество, което трябва да притежава добрия служител, според вас?

За мен добрият служител трябва да е преди всичко съвестен и отговорен човек.

Бихте ли наели лица с увреждания на работа при вас?

Да, нямам никакви предразсъдъци към хората, с които работя, стига да притежават горните две качества и да са готови да работят отдадено  и компетентно.

С какво би допринесло за екипа и работата?

Със смелостта си! Забелязал съм, че хората с увреждания са по-смели и се справят с трудности по-лесно от нас, хората които не знаем какво е да бъдеш с увреждания, но често си намираме извинения да свършим една или друга работа.

Работили ли ли сте някога с лица увреждания и какво е впечатлението ви?

Да работил съм, забелязал съм отдадеността, с която си вършат работата.

__________

Настоящата публикация се финансира по  Проект „НС на ТПК - равни шансове” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г., по Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG05M9OP001-2.011-0011-C01.

Дата: 01.12.2021

Източник: www.zaedno.tpk.coop

Прочетено: 852