07.02.2022

След гласуването на журито вече са известни номинираните в отделните категории на „Наградите на БАИТ“ за 2021 г.

Имената и проектите на номинираните могат да бъдат намерени на сайта на Наградите.

Победителите ще бъдат обявени на официална церемония на 24 февруари 2022 г., от 16.00 ч., която и тази година ще се проведе в онлайн формат, във виртуално студио.

Наградата за специален принос ще бъде връчена по традиция от Президента на Република България. Наградата се дава по решение на журито, чрез вътрешни номинации, за изключителен принос в развитието на информационните и комуникационни технологии в България.

Припомняме ви, че тази година за наградите на БАИТ се състезаваха 94 проекта в 7 категории.

Отличените в конкурса ще получат пакет за Agile Project Management MultiTraining програма, който включва 8 семинара с фокус върху конкретна тема от сферата на управление на проекти с гъвкави методологии, осигурени от bTalks Live Training Platform; 4 продукта „Сиела Норма“ и 4 ваучера, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „Сиела“. Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg) ще осигурят на наградените различни електронни устройства.

Конкурсът и церемонията за връчване наградите на БАИТ за 2021 г. се провеждат с подкрепата на:

Златен спонсор: АЛСО България 

Със специалното участие на: bTalks 

Сребърни спонсори: ДАТЕКС, Алтерко Роботикс, Акронис, Апис, Телелинк   

Бронзови спонсори: Сиела Норма, Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg) 

В партньорство с: БНР, Bloomberg TV Bulgaria, Digitalks, TechNews, НСОРБ, бгПРЕДПРИЕМАЧ, b2b Media, Sofia Tech Park, Pixel Media, DevStyler, ДигиталнаИндустрия.bg, ИАНМСП, БСК, БТПП, Инженер.bg, Tech.OFFNews.bg, BESCO, Uchi.bg, Създателите, ExpoWorld, Център за творческо обучение             

За БАИТ – създадена през 1995 г., в нея пряко членуват 100+ компании, за които работят над 16600 ИКТ специалисти и генерират 4 млрд. лв. годишен оборот. Компаниите покриват целия ИКТ спектър – софтуер, хардуер, телекомуникации, системна интеграция, финтех и интернет на нещата.

Дата: 07.02.2022

Източник: БАИТ

Прочетено: 2325