15.04.2022

ДО

УЧАСТНИЦИТЕ В КОНКУРСА ЗА ЕСЕ,

ОРГАНИЗИРАН ОТ БЪЛГАРСКАТА СТОПАНСКА КАМАРА, В ПЕРИОДА МАРТ-АПРИЛ 2022 Г.

 

УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ,

Бихме искали да Ви благодарим, че се включихте в конкурса на Българската стопанска камара за есе на тема по избор - "Предприемачът, който ме вдъхновява" или "Бих инвестирал в...".

С настоящото Ви информираме, че днес изтече крайният срок за регистрация за участие.

Свои есета изпратиха 128 участници от 43 населени места в цялата страна. За нас е особено радостен фактът, че толкова много ученици се включиха в поставеното от нас творческо предизвикателство. Това показва ангажираност към темата за предприемачеството и хъс за победа – важни предпоставки за успешно личностно и професионално развитие на всеки млад човек.

В следващите дни журито ще има нелеката задача да оцени всяка една от Вашите творби и да избере най-добрите от тях. Очевидно, конкуренцията е голяма, което прави победата ценна и значима.

За резултата от журирането ще Ви информираме в седмицата след Великден.

Предвид факта, че повечето от Вас живеят в отдалечени от София райони, а и с оглед немалкото предстоящи празници, преценихме за целесъобразно да организираме връчването на наградите на по-късен етап, за да може победителите да планират евентуалното си пътуване до София, в случай че не живеят в столицата. Допълнително ще Ви информираме за датата, но планираме да я обвържем с 24 май - Денят на славянската писменост и култура (седмицата 16-20 май). При невъзможност победителите да пътуват до София, ще организираме друг начин за връчване на приза, но все пак за нас е важно да придадем необходимата тържественост чрез личен контакт, на място.

Още веднъж Ви благодарим за активността и пожелаваме успех на всички Вас!

 

С УВАЖЕНИЕ,

Организационен екип на конкурса

Дата: 15.04.2022

Източник: БСК

Прочетено: 1156