22.06.2022

На 21.06.2022 г. Индустриална стопанска асоциация – Ямбол, отбеляза тържествено 40-годишнината от своето създаване. На тържествения коктейл присъстваха членовете на Управителният съвет на ИСА-Ямбол, председателят на УС на БСК Добри Митрев, кметът на гр. Ямбол - Валентин Ревански, общински съветници, представители на много държавни структури, бизнесмени от ямболска област, клиенти и партньори на асоциацията.

ИСА-Ямбол е създадена през 1982 г., като регионален представител на тогавашната Българска индустриална стопанска асоциация (БИСА), преименувана по-късно на Българска стопанска камара (БСК). Днес в ИСА-Ямбол работят 9 души, като към асоциацията функционира Служба по трудова медицина и Митническа агенция. Председател на УС на ИСА-Ямбол е инж. Моньо Тодоров, а изпълнителен директор на асоциацията е Таня Бончева, която е и член на УС на БСК.

По време на тържеството за 40-годишнината на ИСА-Ямбол бяха връчени юбилейни отличия и зипломи на следните организации и фирми:

1. Българската стопанска камара - съюз на Българския бизнес - юбилеен диплом и юбилейно отличие за активно и ползотворно сътрудничество през годините. Отличията прие Добри Митрев - председател на УС на БСК.

2. „ПРАКТИК ХД“ ООД с управител Георги Чапкънов - юбилеен диплом и юбилейно отличие.

3. Отличие и юбилеен диплом се връчи на собственика на МБАЛ ,,Св. Йоан Рилски‘‘ г-н Алиев, в знак на признателност за професионализма и грижите, които положиха в тежката битка с Ковид-19.

4. Отличие и юбилеен диплом получи и д-р Панайот Диманов, директор на МБАЛ ,,Св. Пантелеймон‘‘, в знак на признателност за професионализма и грижите, които положиха в тежката битка с Ковид-19.

Юбилеен диплом получават:

5. Митническо бюро - Ямбол с началник Диана Аврамова.

6. Инспекция по труда - отдел Ямбол с началник Стоян Иванов.

7. Дирекция ,,Бюро по труда‘‘ с директор Татяна Чанкова.

8. Ямболската търговско-промишлена палата с председател Стойчо Стойчев.

9. „СРС Подкрепа“ - Ямбол с председател г-жа Мария Маджарова.

10. КНСБ-Ямбол с председател Илияна Димитрова.

11. ПГИ ,,Г.С.Раковски‘‘, гр. Ямбол с директор Румяна Никова. 

 

Дата: 22.06.2022

Източник: БСК

Прочетено: 961