27.01.2023

Очакват се лектори и над 450 гости от повече от 12 държави

Електронната търговия между балканските държави ще се улесни в рамките на 2 дни, когато представители на Румъния, Гърция, България, Сърбия, Северна Македония, Хърватска, Черна Гора и други ще сe включат с презентации в конференцията и експо зоната на Balkan eCommerce Summit. Ще очертаят основните начини и предизвикателства за стъпване на техните пазари, както и ще дадат ориентир за какво да внимават новите екомерс играчи там. 

Най-ценното и уникално на този първи по рода си балкански форум според организатора Никола Илчев от eCommerce Academy е, че “ще даде възможност на представители на всички тези пазари да се срещнат на едно място и обменят ценен опит и идеи, както и да намерят начини за още по-добра търговия между тях. Обединен, балканският полуостров е един не малък пазар, който е апетитен за всеки електронен търговец и на това събитие може да се намери както много полезна и вдъхновяваща информация, така и много нови контакти с потенциални партньори, доставчици на услуги и други, с които се общува на живо лице в лице. Ние като организатори ще се постараем всеки посетител да вземе максимума от двата дни с презентации на международни лектори, експо зоната и нетуъркинг партито след края на първия ден. Изключително горди сме, че такъв форум се случва за първи път и то в София, откъдето множество български бизнеси ще бъдат забелязани за търговия извън пределите на страната ни”. 

Темите, върху които Никола Илчев акцентира към този момент, са:

  • “Как глобалните маркетплейси могат да помогнат на Балканските бизнеси да се развиват“ с лектор Даниел Биран от eBa
  • “Бъдещето на пазаруването е Live” с Михах Манеску от платформата за live shopping Streams.Live
  • “Как да продаваме успешно на Хърватския пазар”, по която ще говори Марсел Мейсан от eCommerce Hrvatska
  • “Възможности на румънския пазар” от Kорнел Морков, част от FAN Courier
  • “Успешна трансгранична логистика и достигане на клиенти в цяла Европа” с участието на Светлозар Димитров от euShipments. 

Организаторите обещават поетапно да разкриват още лектори и теми, но ако за вас и вашия бизнес е важно да разберете повече за вътрешна и трансгранична логистика, съвременни технологични решения за по-добър eCommerce бизнес, дистрибуция на стоки в цяла Европа, маркетинг, платежни инструменти, то Balkan eCommerce Summit е събитието, което да посетите през 2023 г. 

Освен обща информация за електронна търговия, по време на балканското събитие ще станете участници и в дискусионни панели с лектори модератори по теми като Cross-border logistics, Cross-border marketing, New technologies и други, както и ще видите уникални презентации на живо за отделните пазари от балканския полуостров, изнесени от месни специалисти и разпознаваеми лидери там. 

Официалният език на Balkan eCommerce Summit е английски и билетите вече са в продажба тук: https://balkan.ecommercebg.com/ , където можете да се запознаете детайлно с програмата, партньорите, лекторите и какво да очаквате.

 

Дата: 27.01.2023

Източник: Balkan Fair Online

Прочетено: 525