28.03.2024

За пълноправни членове на организацията бяха приети 9 търговски дружества и едно сдружение

На 27 март 2004 г., Софийската стопанска камара проведе второто си редовно заседание на Управителния съвет, в което участваха над 40 представители на компании-членове.

Специален гост на заседанието беше Любомир Гетов от Анадър Пойнт Адвайзърс, който направи впечатляваща презентация за поколенческите различия и различните управленски методи и похвати в управлението на екипи, съставени от различни поколения персонал.

Председателят на Арбитражния съд при Българската стопанска камара проф. Таня Йосифова запозна участниците в заседанието с възможностите, които арбитражното производство позволява на компаниите в хода на търговските и партньорски взаимоотношения при възникване на търговски спорове.

Мариян Петков - управляващия една от най-големите кантори „Частен съдебен изпълнител – Мариян Петков“, представи юридическите похвати и възможности пред компаниите при възникнали просрочени вземания от контрагенти, както и защита при условия на принудителни изпълнения, и взаимовръзката между арбитражните клаузи и канторите на съдебните изпълнители.

За пълноправни членове на Софийската стопанска камара Управителният съвет прие следните юридически лица:

  • Алиант Застрахователен Брокер ЕООД, ЕИК 20474404, представлявано от Юлиян Манев, с предмет на дейност застрахователно и презастрахователно посредничество, пенсионно-осигурително посредничество и консултантски услуги по управление на риска.
  • Сдружение „СЛАВЯНСКА КУЛТУРА И ОБРАЗОВАНИЕ ПРОФЕСОР НИКОЛА ВЕЛИКОВ“, ЕИК 130847013, представлявано от Валентин Великов, Председател на Управителния съвет, с предмет на дейност съдействие за изучаването и разпространяването на славянската култура във и извън страната.
  • Кортиер ЕООД, ЕИК 203971363, представлявано от Дамян Атанaсов,  с предмет на дейност застрахователно и презастрахователно посредничество, консултантскиауслуги по управление на риска.
  • Кантора „Частен съдебен изпълнител - Мариян Петков“, с предмет на дейност – „Юридически дейности и дейности на частен съдебен изпълнител.       
  • Екстрийм лабс АД, ЕИК 204963049, представлявано от Николай Горчилов, с предмет на дейност интернет услуги и разработване на софтуер.
  • ЕКСАЙТЕЛ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ Б.В.- НИДЕРЛАНДИЯ, Чуждестранно НФЛ, БУЛСТАТ 177409466, представлявавано от Боян Домбалов, с предмет на дейност интернет услуги и разработване на софтуер.
  • Дигиталната агенция за видео маркетинг ИНВОЛВЪР ЕООД, ЕИК 207593085, представлявано от Веско  Юруков, с предмет на дейност създаване на видео съдържание, реклама, видео-маркетинг и дигитална медия.
  • Иновативната компания Хибрид Хоумс ЕООД, ЕИК 206375062, представлявана от Звезделин Минчев, специализирана в изграждането на жилищни, офисни и спомагателни сгради и помещения, барове и кафенета от морски контейнери контейнери, с успешно реализирани проекти на многоетажни сгради, хотели и общежития.
  • Николай Велков ЕООД, ЕИК 131456427, представлявано от Николай Велков, с предмет на дейност Спедиторки дейности в страната и чужбина и товарен автомобилен транспорт.
  • Еко Оренда ЕООД, ЕИК 204253768, представлявано от Денислава Керезова, и специализирано и лицензирано като борсов посредник и брокерска дейност. 

Дата: 28.03.2024

Източник: БСК

Прочетено: 342