27.05.2024

Включете се в анкетата!

Сблъсквате ли се с предизвикателства при набирането на работници от трети страни? Може би имате нужда от работници от трети страни, но не ги наемате, защото е твърде "сложно"? Вашето мнение и опит ще бъдат добре дошли!

Можете да попълните анкетата на следния линк: https://www.1ka.si/a/b22b1395

Като част от европейския проект Recruit4Tomorrow*, ние провеждаме проучване за предизвикателствата при набирането на работници от трети страни в страните от Централна и Източна Европа. Вашите констатации ще допринесат за формулирането на препоръки за законодателни предложения, стратегии и планове за действие, както и политики за вземане на решения, които ще подготвим в рамките на проекта.

Молим Ви да участвате в анонимната анкета. Резултатите ще бъдат публикувани в обобщен вид. Ще Ви бъдем благодарни, ако споделите линка към анкетата с Ваши колеги, особено с ръководители и управленски персонал и колеги от отдел Човешки ресурси и Правен отдел, както и всички други познати, които са активни в тази област. Попълването на анкетата няма да отнеме повече от 20 минути от времето ви.

Това ще ви позволи да изразите вашето практическо мнение, опит и притеснения, което ще ни помогне да получим по-подробна представа за предизвикателствата при набирането на работници от трети страни в България.

ЗАБЕЛЕЖКА: Във въпросника под работник от трети страни разбираме работник, който е нает (има трудов договор) в страна от ЕС и не е гражданин на държава-членка на ЕС, напр. от Турция, Сърбия, Украйна, Северна Македония, азиатски страни и др.

Искрено Ви благодарим предварително за участието в анкетата!

 

Можете да видите повече за проекта Recruit4Tomorrow на следните линкове:

С финансовата подкрепа на Европейския съюз.

Проектът „Recruit4Tomorrow“ е съфинансиран от Европейския съюз съгласно споразумение за съфинансиране №: GA 101102367. Изразените възгледи и мнения са единствено на автора и не отразяват непременно възгледите на Европейския съюз или Европейската комисия. Нито Европейският съюз, нито органът, предоставящ помощта, могат да бъдат държани отговорни за тях.

 

Дата: 27.05.2024

Източник: БСК

Прочетено: 295