15.09.2024

На 15 септември 2024 г., Българска асоциация за здраве и фитнес  (член на БСК) организира и проведе национален спортен празник - BEACTIVE DAY (Европейската седмица на спорта), с подкрепата на EuropeActive, Столична община, София - Европейска столица на спорта, Министерство на младежта и спорта, множество спортни клубове и партньори и финансовата подкрепа на Европейската програма Еразъм+. 

В събитието се включиха над 500 участника от различни възрасти,  които активно се включиха в различните спортни инициативи, под ръководството на повече от 30 сертифицирани инструктори и треньори от различни спортни дисциплини. 

Спорното събитие бе подкрепено и от Федерацията за адаптирана физическа активност със свои участници в различните дисциплини.

Бяха проведени демонстративни тренировки, съобразени с индивидуалните потребности на участници, имащи за цел да покажат на максимално широк кръг хора, как физическата активност може да бъде достъпна, и как влияе на тяхното физическо и физическо здраве. 

Българска асоциация за здраве и фитнес благодари на Алкална изворна вода eGo, за възможността всички участници и гости на събитието да бъдат хидратирани!

Възстановяването на енергията на участниците беше осигурено от Stay Strong Pro, осигурили протеинови йогурти, мусове и протеинови шейкове! 

Поздравяваме всички участници и освен, че ще Ви очакваме на събитието и през следващата  2025 г., надяваме се ще бъдете физически активни през цялото време. 

Поздравяваме и колегите от Пловдив, Стара Загора и Видин, които помогната инициативата да бъде проведена и в други градове на страната. 

Българска асоциация за здраве и фитнес специално благодари на Главния организатор на спортната част на Празника – Марина Ранкова, обучаващ треньор по Steel Combat и Директор на Steel Programs Bulgaria, за усилията, енергията и плам, които вложи за да се осъществи това важно за Спортно събитие!

Дата: 15.09.2024

Източник: БАЗФ

Прочетено: 222