10.10.2024

 

На 10 Октомври 2024 г., българското адвокатско дружество G&P Law (член на Софийската стопанска камара, част от Регионалната мрежа от бизнес организации на Българска стопанска камара – съюз на българския бизнес), обяви стратегическото си партньорство с Baker Tilly – една от най-големите глобални мрежи за счетоводни и консултантски услуги.  

Baker Tilly е международна организация с над 658 офиса и повече от 44 000 служители в 141 държави. Компанията е призната за един от лидерите в предоставянето на данъчни, одиторски, застрахователни и консултантски услуги.  

G&P Law е създадена преди 7 години, динамично развиваща се адвокатска кантора, която се специализира в различни области на  корпоративното право, сливания и придобивания, търговски сделки и съдебни спорове.

Екипът на G&P Law предоставя на своите клиенти висококачествени правни услуги в сектори като енергетика, недвижими имоти, финанси и други ключови индустрии. Кантората предоставя цялостни правни решения както за местни, така и за международни клиенти.

С това ново партньорство G&P Law разширява своите възможности и обхват на услуги, предлагайки на своите клиенти достъп до международните ресурси на Baker Tilly. Това сътрудничество се очаква не само да засили позициите на G&P Law в България, но също така да позволи на компанията да разшири дейността си в международен план, предоставяйки на клиентите си още по-комплексни и широкоспектърни решения.

"Това партньорство ще ни позволи да предложим още по-добри и комплексни решения на нашите клиенти“, коментира Георги Георгиев, Управляващ партньор в G&P Law.

Партньорството се очаква да укрепи позициите на двете компании в България и да създаде нови възможности за растеж и иновации в бързо променящата се глобална среда. 

За повече информация относно новото партньорство можете да посетите уебсайта на G&P Law: gplawbg.com. 

Дата: 10.10.2024

Източник: Софийска стопанска камара

Прочетено: 116