В рамките на първото заседание на Управителния съвет на БСК за 2015 година ръководството на камарата прие 3 работодателски сдружения за членове на камарата.

Българската асоциация „Труд, здраве, безопасност“ се ангажира с консултации и обучения за професионално ориентиране и израстване, работи за повишаване на знанията, уменията, компетенциите и квалификацията на заетите, както и работи за повишаването на на културата, информираността, образованието, обучението при спазването на българските и европейските стандарти за безопасен труд при бедствия и аварии.

Асоциацията на професионалните озеленители в България е неправителствена, независима, професионална, доброволна организация, чието съществуване не се ограничава със срок. Асоциацията работи за развитието и подкрепата на лицата, занимаващи се професионално с  изграждане, оформяне и поддържане на озеленени площи.

Към БСК се присъедини и Националния браншови съюз „Надзор и поддръжка на асансьори, подемници и ескалатори“. Броят на фирмите с право да бъдат членове на БСК нарасна с 54. Новоприетите членове развиват своята дейност на територията на 12 области. 

Прочетено: 1556