Делегация на Европейския съюз в Япония провежда проучване свързано с търговията на цифрови стоки и услуги между ЕС и Япония. Ако Вашата компания е активни в области на Интернет на нещата (IoT), софтуер / хардуер, Fintech, IT, телекомуникации, електронна търговия, дигитално консултиране, социални медии, реклама или пък в по-традиционни сектори със силен цифров компонент (напр. E-Health), резултатите от това проучване ще дадат добра възможност за бизнеса да предостави обратна връзка на ЕС относно препятствията, пред които в момента са изправени от операторите на ЕС в областта на цифровите стоки и услуги.

Резултатите от тази анкета ще бъдат включени в мащабно проучване, което ще подчертае възможностите и препятствията за операторите от ЕС и следователно ще представи препоръки за засилено сътрудничество и регулаторни подобрения.

Вашият принос в това проучване е високо ценен и ще се окаже от съществено значение за подобряване на бизнес климата за бизнеса в ЕС. Анкетата може да бъде намерена на следния линк:

Връзка към проучването: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/DigitalSurvey_Final

Краен срок: 20 август 2021 г.

Освен тази анкета, Делегация на Европейския съюз в Япония провежда и задълбочени интервюта с компании от ЕС, с опит в Япония, в областта на търговията с цифрови стоки и услуги. Ако сте една от тези компании и бихте желали да изразите своето мнение, можете да го направите на следния имейл адрес: epasurvey@development-solutions.eu


ЕС-Япония: Проучване за търговията с цифрови стоки и услуги
Добави мнение