03.12.2010

Конференция на тема "Качество на услугите, които службите по трудова медицина предоставят на работодателя при планирането и организирането на дейностите по осигуряване и поддържане на здравословни и безопасни условия на труд" ще се проведе на 3 декември в хотел "Родина".

 

По покана на Министерство на здравеопазването, по време на конференцията г-н Бранимир Ханджиев, Главен директор в БСК, ще представи резултати от проекта на БСК с подкрепата на МОТ за създаване на служби по трудова медицина към работодателски организации, както и международния проект Safestart за електронно обучение по основи на безопасността при работа.

 

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Международните проекти на БСК в областта на здравето и безопасността при работа ще бъдат представени на конференция, организирана от Министерство на з