29.09.2010

Международен панаир „Пловдив" АД,  съвместно  с  Българската минно-геоложка камара за първи път през тази година ще организира специализирано минно изложение „ИНТЕРМИН ЕКСПО 2010 - Всичко за добивната индустрия" в рамките на Международен технически панаир от 27.09 до 02.10.2010г. По време на изложението ще бъде проведена и международна конференция на тема „Устойчиво развитие на минната индустрия в Централна и Източна Европа" (27.09.-28.09.2010 г.), организирана от ЕВРОМИН, Министерство на икономиката, енергетиката и туризма и Българската минно-геоложка камара.

 

Считаме, че българската, европейската и световната минна индустрия имат нужда и заслужават подобен форум като отрасъл, който произвежда жизненоважни суровини за живота на хората и икономиката на света.

 

Постоянните инвестиции в сектора заедно с традициите на минното дело у нас превърнаха българските минни предприятия в съвременни европейски предприятия, голяма част от които изнасят продукцията си в Европа и други страни по света.

 

Затова сме щастливи да предложим ново и надяваме се интересно пътешествие в света на минната индустрия на посетителите на Технически панаир в прекрасния български град Пловдив.

 

Това първо издание „ИНТЕРМИН ЕКСПО 2010" има за основен акцент добрите практики в техниката и технологиите за добивната индустрия и за опазване на околната среда. Изложителите ще имат възможност да представят своите добри идеи и продукти пред стотиците хиляди посетители на Панаира

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

ИНТЕРМИН ЕКСПО 2010 - всичко за добивната индустрия