18.10.2012

Председателят на Британско-българската търговска камара (BBCC) Бил Дрейсдейл ще посети БСК на 18 октомври 2012 г., четвъртък, от 16.00 часа.

Г-н Дрейсдейл ще бъде приет от председателя на УС на БСК Сашо Дончев, изпълнителния председател Божидар Данев и зам.-председателите на камарата Георги Шиваров, Димитър Бранков и Камен Колев.

По време на срещата ще бъдат обсъдени възможностите за партньорство между ВВСС и БСК.

Бил Дрейсдейл ще бъде придружен от Евелина Стоянова, която е член на УС на ВВСС.

Британско-българската търговска камара (ВВСС) е създадена през 1993 г., за да подкрепя бизнес отношенията между Великобритания и България. Камарата поддържа активна информационна мрежа, организира бизнес сесии, семинари и светски събития с гост-лектори. ВВСС предлага набор от бизнесе услуги, като превод, легализация, транспорт и логистика, правни услуги, бизнес консултации, проучване на пазара и др. Камарата работи в тясно сътрудничество с българското посолство в Лондон, с британското посолство в София и с местните търговски камари. В Управителния съвет на ВВСС участват представители от Великобритания и България, които имат широки лични контакти в правителствените и бизнес среди в двете страни.

Бил Дрейсдейл е председател на ВВСС от есента на 2011 г. Преди това е бил управляващ партньор на „KPMG България“ и е сред основателите на Българския форум на бизнес лидерите. В периода 2003-2005 г. г-н Дрейсдейл е бил съветник на премиера Симеон Сакскобургготски, а от 2006 г. досега е консултант на свободна практика в областта на човешките ресурси. Участва в множество донорски проекти за изграждане на капацитет и обучение на лидери в Балканския регион. От началото на 2012 г. е част от управленския екип на „Техно Логика“, където отговаря за навлизане на западните европейски пазари.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Председателят на Британско-българската търговска камара (BBCC) Бил Дрейсдейл ще посети БСК