01.12.2012

На 30 октомври 2012 г. в сградата на Министерството на търговията на Китай се състоя официалният старт на „2012-2013 Global Purchasing Season”. Основната цел на „purchasing season” е насърчаване на вноса и увеличаване на вътрешното потребление малко преди настъпването на китайската нова година. Като приоритетни стоки са посочени червено вино, зехтин, захарни изделия /шоколад, кафе, безалкохолни напитки, сокове, бонбони, бисквити, сушени плодове, ядки, и др./, домакински прибори, детски храни, продукти на здравето, козметика, дрехи, чанти, обувки, домакинско обзавеждане, стоки за дома, часовници, играчки, бижута и други.

Желаещите да участват в инициативата могат да намерят по-подробна информация в прикачените файлове. Срокът е до 1 декември!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Инициатива за насърчаване на вноса в Китай - “2012-2013 Global Purchising Season”