08.05.2013 - 11.05.2013

Уважаеми дами и господа,

Българска стопанска камара има удоволстивето да Ви покани на Китайския международен панаир за технологии, който ще се проведе в периода 8-11 май в Шанхай, Китай.

Организаторите на събитието са предоставили на българското генерално консулство в Шанхай безплатни щандове, които могат да бъдат използвани от български фирми и организации за представяне на техни продукти и услуги.

Павилионите ще бъдат условно разделени на два вида: технологични и организационни. Първият тип павилиони ще представят висококачествени технологии в сферата на био-технологиите, нови енергии, енергоспестяващи технологии и други. Вторият вид ще представят високотехнологични постижения от различни държави, региони, провинции или индустриални институции. За повече информация моля постете: http://www.csitf.cn/

Китайският международен технологически панаир предлага идеална възможност за компании и организации в сферата на технологиите, които биха искали да навлязат на китайския пазар или търсят чуждестранни инвестиции. Моля потвърдете вашето присъствире до 29 март, 2013 на емайл bulconshan@yahoo.com или bulconshan@gmail.com .

За повече информация:

Ирина Белева

Генерален консул на Република България в Шанхай

CONSULATE GENERAL OF THE REPUBLIC OF BULGARIA

7K, Hongqiao Business Center

2272 Hongqiao Road

Shanghai 200336

Tel:(86-21)62376183

Fax:(86-21)62376189

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Китайски международен панаир за технологии - 8-11 май, 2013, Шанхай, Китай