24.03.2015

От името на Европейската комисия и Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България, Българска стопанска камара има удоволствието да Ви покани на Втората конференция на заинтересованите страни във връзка с Черно море, която ще се проведе на 24 март 2015 г. (вторник) в София.

Тази година конференцията ще предложи форум на специалистите и предприемачи, които работят във и с Черно море, и обсъди идеи относно това, как те могат да разгърнат своя потенциал до най-висока степен. С Ваша помощ ще потърсим идеи за иновативни партньорства и обсъдим политика и подходи, които биха създали устойчиви икономически и социални предимства за морския бизнес и крайбрежните райони като цяло. Както обикновено, събитието ще даде гласност на конкретната работа, свършена през отминалата година и потвърди трайната обвързаност на Европейския съюз с Черно море.

Конференцията ще включва следните работни сесии:

• Работна сесия 1: Свързване на бизнеса;

• Работна сесия 2: На риболов за туристи;

• Работна сесия 3: Създаване на условия за морския бизнес.

Конференцията ще предложи интерактивна платформа за дискусии и дебат, и ще ви даде достатъчно възможности да разширите мрежа си от контакти с колеги и експерти. Работните езици на конференцията ще бъдат английски, български, румънски и руски, с възможност за симултанен превод в рамките на работните сесии.

За да потвърдите участието си Ви каним да се регистрирате на интернет страницата на събитието (Second Black Sea Stakeholder Conference), като за целта попълните онлайн формуляра, за предпочитане преди 6 март 2015 г.

За допълнителна информация относно организацията на това събитие, моля Ви, изпратете електронно писмо на адрес scic-conf-black-sea-2015@ec.europa.eu.  

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Втора конференция