31.05.2016

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара, Enterprise Europe Network към Университета в гр. Ниш, Стопанска камара Ниш и Свободна зона Пирот имат удоволствието да поканят заинтересовани икономически оператори на Българо-сръбски бизнес форум за търговско коопериране и технологичен трансфер.

Целта на форума е да се представят възможностите за сътрудничество между двете държави и иновативни решения за индустриално производство, както и възможностите за излизане на трети пазари, с които Република Сърбия има търговски споразумения.

По-късно тази година ще се проведе аналогичен форум в Ниш и посещение в Свободна зона Пирот.

Форумът ще се проведе в БСК, ул. Алабин 16-20, от 14:00-17:00 ч. на 31 май 2016г., вторник. Събитието е без такса за участие, но се изисква регистрация. Регистрации се приемат до 30 май 2016 г., понеделник или до изчерпване на местата. С оглед на възможността за активно участие от страна на участниците броят на местата е ограничен.

Прикачени документи: програма и регистрационна форма

 

За информация и регистрация:

Милена Стоева,

E-mail: ierc3@bia-bg.com

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Българо-сръбски бизнес форум за търговско коопериране и технологичен трансфер - 31 май 2016 г.