24.02.2017

Сп. „Икономист“, лицензиант на The Economist, и Българската стопанска камара организират 

БИЗНЕС ФОРУМ „ПЪТНА КАРТА НА БИЗНЕСА 2017“ 

Форумът ще се състои на 24 февруари 2017 г. (петък), от 10:00 до 14:00 часа, в хотел „Балкан“ (бивш „Шератон“), зала "Роял 3", и ще събере на едно място представители на бизнеса и на основните политически субекти в навечерието на предстоящите парламентарни избори.

Водени от убеждението, че жалоните на необходимите промени трябва да се формират в диалог между политиците и бизнеса, вярваме, че с активното участие на основните политически партии и предприемачите могат да се очертаят възможните пътища за решаване на важни за бизнеса проблеми в сферата на:

  • образование и пазара на труда,
  • обществени поръчки и ефективно използване на обществения ресурс,
  • административна реформа

Форматът: В началото на дискусията известни макроикономисти ще очертаят фискалните рамки на бюджета на ЕС и на Република България, в условията на които ще се развива българската икономика през 2017 г. Основните насоки по трите посочени по-горе теми ще се очертават от говорители на предприемачите и университетски преподаватели, а представители на политическите сили ще представят идеите си за ефективната реализация на необходимите промени. По всяка от темите ще има дискусионна част.

Форумът ще бъде официално открит от проф. Огнян Герджиков – министър-председател на РБ, а модератор ще бъде Аделина Радева (БНТ).

От страна на политическите сили участие са потвърдили: Делян Добрев (ГЕРБ), Валери Жаблянов, Жельо Бойчев и Стоян Мирчев (БСП), Петър Чобанов (ДПС), Димитър Танев (РБ), Красимир Каракачанов (ПФ) и Марияна Тодорова (АБВ).  

Молим да потвърдите участие до 23 февруари 2017 г.
на тел. 0887 32 51 14 или 0888 60 34 00
или по e-mail на адрес events@s-media.bg или pr@bia-bg.com.

УЧАСТИЕТО Е БЕЗПЛАТНО!

вж. ПРОГРАМА

Резултат с изображение за facebook icon 16x16

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Бизнес форум „Пътна карта на бизнеса 2017“