31.03.2017

Българска стопанска камара съвместно с мрежата Localfood.bg имат удоволствието да Ви поканят на специализирана работилница, насочена към малки и средни предприятия, занаятчийски производства и start-ups в сектор храни и напитки. По време на работилницата ще се разгледат следните основни теми:

  • Експортна готовност или как да се подготвим за износ;
  • Критерии за подбор на пазар за износ;
  • Защо ми е необходима информация за достъп до пазара;
  • Източници за информация.

Лектор е Веселин Илиев, главен директор „Международно икономическо сътрудничество“ в БСК.

Семинарът ще се проведе в БСК, София, ул. Алабин 16-20, от 13:30 до 15:00 ч. на 31 март 2017, петък.

Събитието е без такса за участие, но със задължителна регистрация. С оглед на възможността за активно участие от страна на участниците, броят на местата е ограничен.

Регистрации се приемат до 30 март, четвъртък, или до изчерпване на местата.

За информация и регистрация:

Теодора Сотирова,

тел.: 02 932 0934,

E-mail: ierc2@bia-bg.com

 

Лектор и ментор

Веселин Илиев, главен директор в Българска стопанска камара, ръководител Enterprise Europe Network, Национално контактно лице „Достъп до финансиране“ по Хоризонт 2020, лицензиран консултант на IMP³rove Академия за иновационен мениджмънт на ЕК и координатор на дейностите по Инструмент за МСП към Хоризонт 2020.

Работна група „Интернационализация“, „Достъп до финансиране“ и Секторна група „Ресурсна ефективност“ на Enterprise Europe Network, инвестиционен консултант.

Ръководил е Служба по търговско-икономически въпроси в посолството в Любляна, бил е в ръководството на български предприятия, ръководил е първият български ГАПС (гъвкава автоматизирана производствена система) и е отговарял за производството на компютърни изделия в Изотимпекс. Участва активно в няколко работни групи на BUSINESSEUROPE.

Веселин Илиев е инженер „Хидро и пневмо автоматизация“, магистър „Международни икономически отношения“, специализирал финанси към The Chartered Institute of Bankers, London, специализирал е в Китай, Белгия, Австрия, Испания, Германия. Владее английски, ползва словенски, руски и сръбски езици.

 

 

 

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Експорт на местни занаятчийски храни