17.11.2017

На 17 ноември 2017 г. в гр. Велико Търново /х-л Интерхотел Велико Търново/ тържествено ще се проведе шестата поред Годишна конференция на браншове “Мебелно производство“ и „Дървообработване“ - най-мащабният форум, който ще събере на едно място над 150 представители на бранша, външни експерти и специалисти и ще даде възможност за установяване на нови партньорства, и обмен на полезна информация.

Организатор на форума е Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП), член на БСК.

БКДМП навършва 25 години от създаването на организацията, за което ще бъде уважена с присъствие от официални гости, работодателски организации и партньорски асоциации.

В рамките на конференцията, по инициатива на БКДМП, за трети път ще се проведе церемония по връчването на ГОДИШНИ НАГРАДИ 2017 за членовете на Камарата, с цел да бъдат насърчени и популяризирани добрите примери и постиженията на фирмите от сектора в следните категории:

  • Инвеститор на 2017 година
  • Износител на 2017 година
  • Иновация на 2017 година
  • Най-бързо развиващо се малко предприятие на 2017 година
  • Най-бързо развиващо се средно предприятие на 2017 година
  • Най-бързо развиващо се голямо предприятие на 2017 година
  • Корпоративно и социално отговорно предприятие на 2017 година
  • Принос в образователната система на 2017 година

Събитието ще се проведе под мотото: „ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ“ – все по-актуална за сектора тема. Ще бъдат дискутирани  най – важните и съвременни теми за бранша, свързани с дуалното обучение и концепциите за професионалното образование . В открит дискусионен форум ще се включат всички поканени представители на фирми.

Присъстващите ще научат най-новото за Повишаването квалификацията на мениджърския състав и позиционирането на компаниите на пазара на труда, както и Иновациите в мебелната промишленост от специализирани гост – лектори.

Събитието ще завърши с официална вечеря, по време на която гостите ще могат да осъществят контакти със свои бъдещи партньори от бранша.

За контакт: 

Деница Иванова
Специалист комуникации, БКДМП
Тел. 02/9634299; 0877 727 796
Email: d.ivanova@timberchamber.com  
www.timberchamber.com

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Годишна конференция на Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост