07.06.2018 - 02.07.2018

За втора поредна година лятото Ви предизвиква да го поканите в своя офис, като се включите в лятната кампания на фондация “За Нашите Деца” - Предизвикай лятото в офиса”!

В сезона на отпуските, дългите горещи дни, в които хиляди деца с трепет очакват семейната почивка все още над 2500 деца, които живеят в институции само си мечтаят за семейство.

Фондация “За Нашите Деца” Ви предизвиква да превърнете офиса си в арена на забавления и добри дела за каузата всяко дете да  живее в сигурна семейна среда, а не в изолацията на социалните институции.  На сайта на фондацията сa Ви подготвили 10 весели идеи, с които да предизвикате колегите си и заедно да участвате в избрана от Вас инициатива, която не само ще сплоти Вашия екип, а и ще помогне на повече деца да живеят щастливи в семейство.

С набраните средства от кампанията ние ще спасим бебета от раздяла с техните семейства, ще помогнем на деца със затруднения в развитието си да имат пълноценен живот и ще помогнем на бебетата в Детска къща да намерят своето ново семейство.

Включете се и се забавлявайте! Нека заедно променим стотици съдби и вдъхнем надежда на хиляди деца и семейства!

 

За повече информация: Гергана Павлова, 

g.pavlova@detebg.org, 0885 819799

www.detebg.org

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

“Предизвикай лятото в офиса” - eдна кампания за по-щастливо детство