26.10.2018

Конференция „Киберсигурност в електрическата мобилност и цифрова трансформация в енергийната инфраструктура“ ще се проведе на 26 октомври 2018 г., във Военна академия „Г. С. Раковски“ – София, в рамките на Европейския месец на киберсигурността 2018. Организатор е Националната браншова организация за електрическа мобилност ИКЕМ (член на БСК), в партньорство със Софийския форум за сигурност и Военна академия „Г. С. Раковски“ и с медийната подкрепа на Дарик радио и сп. „Ютилитис“.

Събитието ще постави акцент върху бъдещата програма за Цифрова Европа, европейския модел за 5G свързаност, както и развитието на уникалния образователен модел на ИКЕМ за професионално образование и обучение за електрическа мобилност и връзката му с дуалната форма на обучение.

Конференцията ще се проведе с ключовото участие на еврокомисаря по цифровата икономика и общество Мария Габриел, като и представители на местната власт, бизнеса и висшето и професионално образование.

Събитието ще се състои от два панела с възможности за отворена дискусия:

Първи панел - дискусия „Киберсигурност в електрическата мобилност и цифрова трансформация в енергийната инфраструктура.

Втори панел – дискусия „Образователен модел Киберсигурност в електрическата мобилност”.


Ще се радваме да потвърдите Вашето участие ТУК.

Участието е безплатно!

ПРОГРАМА

Facebook

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Конференция „Киберсигурност в електрическата мобилност и цифрова трансформация в енергийната инфраструктура“