14.03.2019 - 15.03.2019

Защо да участвате?

  • Интересни тематични семинарни сесии относно последните тенденции в областта на изкуствения интелект, open data, Fiware, Visual Computing, Gaming и как да си сътрудничим с големи корпорации;
  • Възможност за fire side Chat с Герхард Ешелбек, Вицепрезидент по сигурността, Google Inc.
  • Предварително уговорени двустранни срещи с потенциални бизнес партньори;
  • Възможности за pitching на стартиращи и развиващи се фирми, търсещи инвеститори;

Кой може да участва?

Фирми от бранша с интерес към бизнес и технологични партньорства или такива, свързани с развойна дейност. Консултантски фирми без техническа експертиза в сферата на дигиталния бизнес и софтуера не са целева група на събитието.

Участието в събитието е без такса за участие. Участниците покриват разходите си за транспорт и пребиваване по време на събитието. Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава.

Как работим?

Двустранните, предварително уговорени срещи са бърз и лесен начин да срещнете потенциални партньори. Хората се срещат за около 20 минути/среща, които обикновено са достатъчни да се създаде връзка, след което се чува звънец и започва следващата среща.

 1. Online регистрация

  1. Регистрирайте се за двустранните срещи и създайте свой собствен профил за сътрудничество. https://b2b-softwaredays-2019.b2match.io/
  1. В профила си заявете какво предлагате и какъв тип сътрудничество търсите.

Всички профили за сътрудничество ще бъдат публикувани онлайн и ще бъдат отворени за разглеждане от останалите участници. Можете да промените профила си по всяко време.

 При регистрация до 15.01.2019 можете да изявите желание да участвате в pitching battle пред потенциални инвеститори, както и да получите безплатни онлайн насоки за подготовката си.

Повече информация за pitching battle: https://b2b-softwaredays-2019.b2match.io/page-4091

 2. Промоция на публикуваните профили

Всички профили ще бъдат промотирани от организаторите на събитието и всички останали участници в събитието ще могат да разглеждат вашия профил и да заявят среща с вас.

 3. Избор и заявяване на двустранни срещи

Уведомяване по е-mail

Ще бъдете информирани по email, кога можете да започнете да насрочвате срещи. Разгледайте кои профили са най-обещаващи за вас. В системата има интелигентни опции за търсене, които могат да ви насочат.

Заявяване на срещи

След като сте намерили потенциални партньори, заявете чрез системата среща с тях. Винаги можете да добавяте още срещи, но имайте предвид, че срещите се управляват на принципа "first come - first served". Можете да заявявате срещи, но и другите участници могат да заявят среща с вас.

Ваш личен график със срещи

Няколко дни преди събитието ще получите личния си график със срещи. Можете да го проверявате и онлайн. Графикът включва времето, номер на маса и кого ще срещнете.

4. По време на събитието

На регистрация ще получите последна версия на графика си, включващ и срещите в последната минута. На място екип на Enterprise Europe Network ще ви съдейства.

Език на провеждане на срещите: английски

За контакти: Христина Каспарян

e-mail: ierc2@bia-bg.com

tel.: +359 932 09 34

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

5-то издание на b2b Software Days Vienna