Макар да се намираме в разцвета на дигиталната епоха, срещите лице в лице все още имат значение! Участието в международните брокерски срещи по време на ITB Berlin 2019 ще ви даде възможност да намерите потенциални партньори посредством един ефективен и ориентиран към резултатите начин.

Защо трябва да участвате?

Споделете вашите идеи, проблеми и перспективи с интересни фирми:
• Обменете опит с други туристически играчи;
• Разширете мрежата си от контакти;
• Намерете подходящи бизнес партньори;
• Създайте нови, иновативни бизнес модели.
 
Как работи Meet and Match @ ITB?

1. Регистрирайте се за Meet and Match до 28 февруари 2019 година ТУК 

2. Създайте своя фирмен профил

Профилът трябва да посочи основните ви компетенции, дейности и цели. Освен това трябва да опише това, което търсите. Колкото по-бързо настроите профила си, толкова повече искания за срещи ще получите. 

3. Изберете партньори за двустранни срещи

От 1 февруари до 4 март 2019 г. можете да започнете да получавате и изпращате заявки за срещи с други участници, с които искате да говорите по време на събитието. 

4. Запознайте се с бъдещите си партньори в зала 12, щанд 101/01

Един ден преди събитието ще получите имейл с подробен график на приетите срещи, които сте заявили. Винаги можете да проверявате състоянието на вашите срещи онлайн, чрез платформата.  

Език на провеждане на срещите: английски 

За повече информация:

Боряна Младенова

e-mail: b.mladenova@bia-bg.com

tel.: +359 932 09 34

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Двустранни бизнес срещи за туристическия бизнес по време на ITB Berlin 2019