02.09.2019 - 03.09.2019

Търговска мисия в областта на производството и дистрибуцията на вино ще се проведе в периода 2-3 септември 2019г. в Наваре, Испания.

Панаирът е един вид вътрешна търговска мисия в сектора на биологичното вино, който е отворен за вносители и дистрибутори от цял свят. Пътни, квартирни и дневни разходи за вносителите и дистрибуторите са 100% финансирани от организаторите.

Максимум 40 участници (дистрибутори и вносители) ще бъдат избрани за обиколка на различни винарни, където ще се срещнат с около 60 различни винопроизводители. Участниците ще посетят 4 различни лозови масива, разположени в Навара.

Повече информация за панаира можете да намерите тук.

Участниците ще бъдат  гости и се очаква да пристигнат в Памплона в неделя, 1 септември, като ще бъдат посрещнати с официална вечеря, специално организирана за тях. Посетителите ще бъдат настанени в AC Ciudad de Pamplona, откъдето ще тръгват на обиколка всеки ден. Продължителността на пътуванията до различните лозови насаждения ще бъде от 30 до 40 минути. Участниците ще имат възможност да се срещнат с близо 60 изби, като ще им бъде осигурена и храна под формата на обяди и вечери, специално приготвени от местни биологични храни, които ще се състоят в избите.

Разгледайте дневния ред, за да се запознате подробно с програмата на събитието.

Заинтересованите участници трябва да се регистрират преди 30 юни, а с избраните ще се свържат организаторите, за да резервират предварително пътуването и настаняването.

Моля при желание за участие да попълнете приложения формуляр за регистрация и да го изпратите на следния имейл адрес: b.mladenova@bia-bg.com 

Краен срок за регистрация: 30 юни 2019г.

 

Повече за испанските вина може да прочетете тук.

Принципът за избор на участници ще бъде на базата first come- first served, така че...ПОБЪРЗАЙТЕ!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Търговска мисия в областта на производството и дистрибуцията на вино в Наваре, Испания