04.07.2019

Международната конференция "Wanna grow? – Steps to scale up management", която ще се проведе на 4 юли 2019г. от 9:00 до 15:30 часа в Интер Експо Център, София,  има за цел да привлече вниманието към предизвикателствата и възможностите за разрастване на стартиращите фирми. Конференцията ще даде възможност за дискусии, работа в екип и обмен на знания между успешни предприемачи от България и Европа. По време на следобедната сесия, всички участници ще обменят опит, идеи и  знания по различни теми с участници в предприемаческата екосистема в Европа.

Scale Ups са високотехнологични компании с минимум 5 години опит на пазара, вече доказана и утвърдена пазарна ниша, развита стратегия за интернационализация и готовност за намиране на нови пазари и партньори.

Повече информация и програма можете да намерите в приложената покана.

Събитието е без такса за участие, но изисква регистрация!

Регистрации се приемат след попълване и изпращане на приложената регистрационна форма на следния имейл адрес: b.mladenova@bia-bg.com 

Краен срок за регистрация: 1 юли 2019г.

Мястото на провеждане е Интер Експо Център, София, www.iec.bg

 За повече информация:

Боряна Младенова

тел.: +359 2 932 09 34

e-mail: b.mladenova@bia-bg.com

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Международна конференция