01.10.2019

Marketplace Austria Food 2019 предоставя чудесна възможност на опериращите в сектор храни и напитки български фирми  да осъществят контакт с международни доставчици и производители.

Събитието е организирано под формата на двустранни бизнес срещи и ще се проведе във Виена на 1 октомври 2019г. във Wirtschaftskammer, Österreich (WKÖ) от 09:00- 18:30. 

Отворено и подходящо е за фирми в сектора на производството и търговията с храни и напитки.

Кой може да участва?

За австрийските участници: Общата регистрационна такса е 550 EUR. Само произведени в Австрия продукти могат да бъдат изложени.

За българските компании: Вашето пътуване ще включва безплатно настаняване (две нощувки в хотел в центъра на Виена, включително закуска) и вечеря.

 

Важни дати:

10 април - 31 август: Регистрация и попълване на профил на участника;

1 юни - 15 септември: Уговаряне на В2В срещи на платформата;

1 юли - 15 септември: Австрийските компании насрочват В2В срещи;

20 септември: Ще получите своя персонален график на уговорените срещи;

1 октомври: 09:00-10:00- Лекции;

                   10:00-13:30- Двустранни срещи, сутрешна сесия;

                   13:30-14:30- Обедна почивка;

                   14:30-18:30- Двустранни срещи, следобедна сесия;

Как работим?

Двустранните, предварително уговорени срещи, са бърз и лесен начин да срещнете потенциални партньори. Хората се срещат за около 20 минути/среща, които обикновено са достатъчни да се създаде връзка, след което се чува звънец и започва следващата среща.

Online регистрация

Регистрирайте се за двустранните срещи и създайте свой собствен профил за сътрудничество.

В профила си заявете какво предлагате и какъв тип сътрудничество търсите.

Всички профили за сътрудничество ще бъдат публикувани онлайн и ще бъдат отворени за разглеждане от останалите участници. Можете да редактирате профила си по всяко време.

 Избор и заявяване на двустранни срещи

Уведомяване по е-mail

Ще бъдете информирани по email кога можете да започнете да насрочвате срещи. Разгледайте кои профили са най-обещаващи за вас. В системата има интелигентни опции за търсене, които могат да ви насочат.

Заявяване на срещи

След като сте намерили потенциални партньори, заявете чрез системата среща с тях. Винаги можете да добавяте още срещи, но имайте предвид, че срещите се управляват на принципа "first come - first served". Можете да заявявате срещи, но и другите участници могат да заявят среща с вас.

Ваш личен график със срещи

Няколко дни преди събитието ще получите личния си график със срещи. Можете да го проверявате и онлайн. Графикът включва времето, номер на маса и кого ще срещнете.

По време на събитието

На регистрация ще получите последна версия на графика си, включващ и срещите в последната минута. 

Език на провеждане на срещите: английски

 

Подробна информация  за събитието, както и програма и регистрационна форма на организираните дейности можете да намерите тук

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Двустранни бизнес срещи по време на Marketplace Austria Food 2019