Speed Interviews за работа ще срещнат квалифицирани кадри с топ компании в София в периода 28-31 октомври. Форматът е уникален с това, че дава възможност на участниците да се включат в 3-минутни интервюта с всяка от фирмите. Кандидатите ще могат да се срещнат лично за по 3 минути с от 5 до 10 фирми, предлагащи работни позиции с немски, холандски, френски, италиански, испански, руски езици. Също така компании в сферата на медицината и фармацията, продажбите, финанси, банкиране, хотелиерство и туризъм. 

Speed Interviews са напълно безплатни за кандидатите, но регистрацията е задължителна от тук. Това е така, тъй като кандидатите минават през преселекция - те трябва да отговарят на поне 2 от следните 3 критерии в зависимост от сферата на кандидатстване: 

  • Минимум 2 години професионален опит
  • Отлично владеене на поне 1 чужд език
  • Минимум завършен бакалавър

“Опитът ни показва, че този формат е много интересен и ефективен, защото спестява много време и дава добри резултати. Кандидатите успяват само за час и половина да се срещнат с 10 фирми за лични интервюта и да се върнат към дневните си задължения. Компаниите от своя страна се срещат с десетки преселектирани специалисти. Това е чудесна възможност за развитие, която свързва квалифицирани кадри с топ работодатели.”, споделя Емил Томов, Event Manager в Career Show.

През октомври Speed Interviews ще се проведат в трите най-големи града - София, Пловдив и Варна. Всички фирми-участници и повече за събитията може да бъде видяно на официалния сайт тук.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Бързи интервюта срещат топ работодатели с квалифицирани кадри в София, Пловдив и Варна