27.05.2020

Умните решения поставят кариерните събития на ново ниво

Водещото експо за квалифицирани кадри Career Show 2020 става хибридно и изненадва търсещите и предлагащите работа тази година. Организаторите развиха формáта като така ще проведат две събития - физическо изложение на 24 ноември 2020 г. в зала Арена Армеец, а на 25 ноември организират онлайн събитие. 

На 24 ноември в зала Арена Армеец 3000 квалифицирани кандидати ще се срещнат с 200 фирми. На площ от над 4 дка, всички мерки за безопасност, 4 отворени сцени за лекции и уъркшопи - събитието ще бъде мост за кариерно развитие и през тази година. 

Онлайн експото на 25 ноември ще събере едни от най-добрите компании у нас с над 2000 участника от цяла България и Европа. Хибридното събитие не е просто съчетание на физическо събитие с онлайн излъчване на живо. Технологията, която ще се използва в онлайн частта на Career Show 2020 ще предостави на участниците ефективно и напълно различно решение. Това ще се случи чрез модерна система за “matchmaking” от ново поколение, опции за подробно филтриране по критерии на участниците и предварително уговорени лични видео интервюта. 

“Винаги се стремим да мислим поне една крачка напред, а в ситуация като днешната това е повече от задължително. Високите технологии са прекрасен инструмент, който помага до голяма степен на редица събития да се превърнат в нещо невиждано. Хибридният формат на Career Show 2020 дава възможност да се включат участници от цяла България, както и такива извън страната.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show. 

Хибридният модел на Career Show 2020 е инвестиция в подобряване на икономическата среда и заетостта, засегнати силно по време на кризата. Проектът получава подкрепа от редица държавни и бизнес институции, които насърчават иновативните практики за свързване на работодателите с квалифицирани кадри у нас. 

“В момента има високи нива на безработицата, но бизнесът от своя страна не спира да търси специалисти в различни сфери. Хибридният формат на Career Show е крачката, която планирахме да предприемем в някое от следващите издания на експото. Световните събития ни подтикнаха по-рано да осъществим плановете си. Така даваме възможност на още повече хора да се включат и онлайн, а в същото време запазваме възможността да се участва във физически събития с изключително висока добавена стойност”, допълва още Симона. 

Всеки желаещ да се включи в събитието на 24 ноември в зала Арена Армеец и на 25 ноември онлайн - може да се регистрира тук: https://careershow.bg/

Дата: 27.05.2020

Източник: Career Show

Прочетено: 2015