Speed Interviews за работа ще срещнат квалифицирани кадри с работодатели в София от 29 до 31 октомври. Събитието е безплатно за кандидати, но регистрацията е задължителна от тук.

Организаторите от Career Show - експото за квалифицирани кадри на България, предлагат уникалния форма от 3-минутни интервюта за работа. Те дават възможност за лични срещи с работодатели, които търсят квалифицирани кадри в различни сфери. Така в 3-минутни интервюта кандидатите могат да се срещнат с от 5 до 10 компании, които да предложат работни позиции точно за тях.

Събитията са с различни профили за кадри, владеещи различни чужди езици, специалисти в продажбите, както и експерти финанси и банкиране.

“Опитът ни показва, че това събитие е много ефективно и полезно, както за фирми, така и за кандидати. 3 минути се оказват достатъчни, за да направиш първата среща с потенциален работодател и съответно служител. Ключът е в предварителната подготовка на двете страни и потенциала, който имат във всяка една среща - всичко това събрано само в час и половина. Така всеки ангажиран може да се върне към дневните си задължения”, споделя Емил Томов, Event Manager в Career Show.

Повече за събитието и заявяването за участие може да намерите в официалния сайт.

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

3-минутни интервюта за работа привличат специалисти