28.01.2020

На 28 януари 2020 г. ще се проведе официалната церемония за връчване на Годишните HR награди за 2019 г. на Българска асоциация за управление на хора.

Събитието ще се състои в Sofia Live Club и на него се очакват стотици представители на професионалната общност, висши мениджъри, на държавните институции, бизнеса и обществеността.

Акцент на вечерта ще бъдат наградите в шестте категории, вижте кандидатите ТУК.

Победителите ще бъдат обявени по време на церемонията, чийто водещ е един от най-известните гласове на родния ефир, Димитър Павлов.

Българска асоциация за управление на хора кани своите членове, приятели и партньори на най-очакваното за годината събитие!

Подробности може да намерите в сайта на БАУХ www.bapm.bg

Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) е националната организация на HR професионалистите, която развива и споделя най-добрите професионални практики в управлението и развитието на човешкия капитал, повишава добавената стойност за организациите и обогатява потенциала и професионалната изява на хората. БАУХ е член на Европейската Асоциация за управление на хората (EAPM) и на Световната федерация на асоциациите за управление на хората (WFPMA).

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Официална церемония за връчване на Годишните HR награди за 2019 г.