На 28 януари 2020 г. ще се проведе официалната церемония за връчване на Годишните HR награди за 2019 г. на Българска асоциация за управление на хора.

Събитието ще се състои в Sofia Live Club и на него се очакват стотици представители на професионалната общност, висши мениджъри, на държавните институции, бизнеса и обществеността.

Акцент на вечерта ще бъдат наградите в шестте категории, вижте кандидатите ТУК.

Победителите ще бъдат обявени по време на церемонията, чийто водещ е един от най-известните гласове на родния ефир, Димитър Павлов.

Българска асоциация за управление на хора кани своите членове, приятели и партньори на най-очакваното за годината събитие!

Подробности може да намерите в сайта на БАУХ www.bapm.bg

Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) е националната организация на HR професионалистите, която развива и споделя най-добрите професионални практики в управлението и развитието на човешкия капитал, повишава добавената стойност за организациите и обогатява потенциала и професионалната изява на хората. БАУХ е член на Европейската Асоциация за управление на хората (EAPM) и на Световната федерация на асоциациите за управление на хората (WFPMA).

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Официална церемония за връчване на Годишните HR награди за 2019 г.