01.09.2020 - 18.09.2020

b2b Media организира за десета поредна година уникалния за България национален конкурсНай-зелените компании в България”. БСК е институционален партньор на събитието, а директорът на Център „Чиста индустрия“ при БСК - Илиана Павлова, е член на журито.

Срокът за кандидатстване е от 1 до 18 септември 2020 г.

__________

Бизнесът носи своята огромна отговорност да сведе до минимум негативното въздействие върху околната среда и да стимулира участието на служителите си в „зелени“ каузи. Потребителите, клиентите и партньорите очакват това.

За десета поредна година уникалната класация на b2b Media ще оцени и отличи най-зелените компании, опериращи в България, независимо от това дали са големи или малки, стига да покажат и докажат, че наистина постигат промени в своите екологични показатели и развиват бизнеса си по отговорен за природата начин.

Проучването е уникално за България, като отчита постигането на "зелени" цели и корпоративни стратегии. Допитването е за компаниите, които имат зелени инвестиции и самоинициират действия и каузи за по–здравословна среда.

Зелени медийни отличия

Ежегодно b2b Media връчва и специални награди: „Отличие за безхартиен офис“, за „Принос към зелената идея”, “Зелена иновация”, “Зелена медия”, както и „Устойчиво развитие за „зелена” икономика”. От 2015 г медията инициира и специална надперава за най - „зелен“ журналистически материал, като връчи награда на „Зелено перо“ и на „Зелена медия“.

За първи път през 2012 г бе връчено и отличие „Най-зелена личност”, с което медията поощрява индивидуалните усилия. Наградата е единствената, която се връчва след гласуване изцяло онлайн. Всеки може да предложи достойна личност и изпрати кратко CV на претендента. В продължение на две седмици на фейсбук страницата на b2b Media номинираните се борят за първото място, чрез вота на потребителите. Наградата е предназначена за личност, която е допринесла за популяризирането и налагането на „зелената идея“ в обществото. Спечелилите престижното отличие досега са: Красимир Дачев, Марина Стефанова, Халил Демирдаг, Ралица Касимова, Патрик Смитьойс.

Организирайки това събитие, b2b Media заявява подкрепата си към зелените практики в бизнеса, добрите инвестиции и устойчивите резултати.

За контакти: Надя Маринова, 0897885408, nmarinova@b2bmedia.bg

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Национален конкурс  „Най-зелените компании в България”. Срок за кандидатстване: 18 септември!