28.01.2021

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара има удоволствието да ви покани на виртуални двустранни срещи по време на Health Tech Hub Styria (HTH Styria), които ще се проведат от 28 януари 2021 г.

Health Tech Hub Styria е инициатива на 6 водещи организации в иновативната система Styria (Human.technology Styria, Joanneum Research, Medical University of Graz, SFG, Science Park Graz и City of Graz).

След много успешно стартиращо събитие през 2019 г. и неговото вълнуващо продължение през 2020 г., HTH Styria Pitch & Partner 2021 се завръща, този път онлайн следствие на Ковид-19 и ограниченията наложени при пътуване. Този път организаторите ви предлагаме кратко, но изпълнено с много съдържание виртуално събитие с завладяващи теми като представяне на международни ключови експерти, пространство за корпоративен разговори, pitching сесии, предварително уговорени онлайн двустранни бизнес срещи (b2b) и др.

Особено във времена на пандемия изграждането на силни мрежи е по-важно от всякога. Ето защо се стремим да предложим на участниците в тазгодишното събитие HTH Styria достъп до много подходящи участници и представители от сферите - трансфера на технологии, академичните среди, индустриалното сътрудничество, както и иновациите на ранен етап. Видяхме, че насърчаването на европейски пазар за инвестиции в областта на здравните технологии и науките, изследващи живота може да помогне да осигурим нашето бъдеще. Присъединете се към нас и бъдете част от това бъдеще!

Събитието предоставя възможности да намерите подходящия партньор за изследвания, бизнес, производство, иновации и технологии. С програма Health Tech Hub Styria 2021, организирана от Enterprise Europe Network, се цели да се помогне в намирането на интересни компании и да се разшири вашата международна мрежа с подходящи потенциални партньори.

Health Tech Hub Styria 2021 е отворено за участие за следните организации с интерес в областта на здравните технологии и био технологиите:

  • Стартиращи фирми (Start-ups)
  • Изследователи
  • Инвеститори
  • Компании
  • Представители на индустрията
  • Крайни потребители, болници, лекари и т.н.
  • Е-здравни експерти
  • Регионални и национални заинтересовани страни

Какво може да очаквате?

  • Да почерпите вдъхновение от водещи лидери в областта;
  • Възможност да представите Вашата идея за проект и/или да представите своята компания/изследване пред инвеститори;
  • Възможност да представите и обсъждате международни проекти;
  • Ще придобиете пълна представа за най-новите тенденции в областта на здравеопазването и биотехнологиите;
  • Ще имате възможност на предварително уговорени двустранни срещи с потенциални бизнес партньори;
  • Разширяване на професионалната Ви мрежа;
  • Нови дългосрочни партньорства;

Участието в събитието е без такса за участие. Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава. За България това е Българска стопанска камара.

Как работим?

Двустранните, предварително уговорени срещи са бърз и лесен начин да срещнете потенциални партньори. Хората се срещат за около 20 минути/среща, които обикновено са достатъчни да се създаде връзка. С оглед на непредвидимата ситуация с пандемията, всички срещи се провеждат онлайн чрез нашата платформа, като за целта са създадени отделни виртуални стаи за срещи между участниците.

1. Online регистрация

  • Регистрирайте се за двустранните срещи и създайте свой собствен профил за сътрудничество на следния линк.
  • Посочете в Settings за свой Support Office: Bulgarian Industrial Association;
  • Краен срок за регистрация и насрочване на срещи: 28 януари 2021;
  • В профила си заявете какво предлагате и какъв тип сътрудничество търсите, сложете лична профилна снимка; в Marketplace можете да зададете различни „оферти“, в зависимост от партньорствата, които търсите, както и да слагате снимки на ваши продукти. Всички профили за сътрудничество ще бъдат публикувани онлайн и ще бъдат отворени за разглеждане от останалите участници. Можете да промените профила си по всяко време.

2. Промоция на публикуваните профили

Всички профили ще бъдат промотирани от организаторите на събитието и всички останали участници в събитието ще могат да разглеждат вашия профил и да заявят среща с вас.

3. Избор и заявяване на двустранни срещи

Уведомяване по е-mail

Ще бъдете информирани по e-mail, кога можете да започнете да насрочвате срещи. Разгледайте кои профили са най-обещаващи за вас. В системата има интелигентни опции за търсене, които могат да ви насочат.

Заявяване на срещи

След като сте намерили потенциални партньори, заявете чрез системата среща с тях. Винаги можете да добавяте още срещи, но имайте предвид, че срещите се управляват на принципа "first come - first served". Можете да заявявате срещи, но и другите участници могат да заявят среща с вас.

Ваш личен график със срещи

Няколко дни преди събитието ще получите личния си график със срещи. Можете да го проверявате и онлайн. Графикът включва времето на провеждане на онлайн срещата и кого ще срещнете. Бъдете коректни и следвайте графика си!

4. По време на събитието

С регистрацията си в платформата ще получите достъп до последна версия на графика си, включващ и срещите в последната минута. По време на събитието екип на Enterprise Europe Network ще ви съдейства.

Език на провеждане на срещите: английски

***

За контакти:

Лора Любенова

e-mail: ierc3@bia-bg.com

tel.: +359 932 09 31

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Виртуални двустранни срещи (B2B) по време на  Health Tech Hub Styria 2021