22.02.2021 - 26.02.2021

През последните години Европейската комисия организира Дните на индустрията на ЕС като възможност за заинтересовани страни и граждани от цяла Европа да установят силен диалог за бъдещето на европейската индустрия.

Четвъртото издание на Дните на индустрията на ЕС ще се съсредоточи върху ускорения двоен зелен и дигитален преход и променящата се глобална конкурентна среда в контекста след COVID.

На този фон той ще даде важен принос за актуализирането на индустриалната стратегия на ЕС, обявена от председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

Като се вземат предвид несигурностите, свързани с текущата пандемия, събитието ще се организира виртуално. Програмата ще бъде създадена съвместно от Европейската комисия и индустриалните заинтересовани страни.

Вижте повече ТУК.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Дни на европейската индустрия 2021