10.03.2021 - 12.03.2021

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара има удоволствието да ви покани на виртуални двустранни срещи по време на Free From Food Asia Virtual Summit и Free From Packaging Asia Online, които ще се проведат в периода 10-12 март, 2021 г.

  • Вие сте производител на функционални храни, хранителни добавки, устойчиви опаковки, лечебна храна или фармацевтични продукти?
  • Вие искате да извършвате бизнес дейност в Азиатско-тихоокеанския регион и търсите повече възможности за разширяване на мрежата Ви от бизнес партньори?

Ако отговорът е "ДА", виртуалните срещи по време на Free From Food Asia Virtual Summit и Free From Packaging Asia Online са перфектната възможност за осъществяване на Вашите цели!

По време на виртуалните двустранни срещи може да се срещнете с потенциални партньори от Европа и Азия. Виртуалните срещи дават възможност да установите качествени срещи и да създадете полезни връзки. Възползвайте се и намерете ВАШИТЕ БЪДЕЩИ ПАРТНЬОРИ!

Освен Б2Б срещите, програмата включва и серия от полезни онлайн уебинари водени от мотивиращи лектори на теми свързани с най-новите насоки в азиатския пазар и Азиатската хранителна революция за продукти „free from“, вегански, органични и функционални продукти.

Събитието е в отговор на нарастващото потребителско търсене на здравословни продукти и продукти с висока хранителна стойност като част от нарастващия здравословен начин на живот в Азиатско-тихоокеанския регион.

Паралелно ще се проведе и Free From Packaging профила на събитието, чиито срещи ще обхващат темата за устойчиви решения за опаковане - биоразградими, рециклируеми, органични, картонени и хартиени решения за опаковане!

Участието в събитието е без такса за участие. Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава. За Вас това е Българска стопанска камара.

 

Как работим?

Двустранните, предварително уговорени срещи са бърз и лесен начин да срещнете потенциални партньори. Хората се срещат за около 20 минути/среща, които обикновено са достатъчни да се създаде връзка. С оглед на непредвидимата ситуация с пандемията, всички срещи се провеждат онлайн чрез нашата платформа, като за целта са създадени отделни виртуални стаи за срещи между участниците.

1. Online регистрация

  • Регистрирайте се за двустранните срещи и създайте свой собствен профил за сътрудничество на следния линк.
  • Посочете в Settings за свой Support Office:

Christina Kasparyan - Bulgarian Industrial Association ИЛИ

Teodora Danailova – Bulgarian Industrial Association

  • Краен срок за регистрация и насрочване на срещи: 12 март 2021;
  • В профила си заявете какво предлагате и какъв тип сътрудничество търсите, сложете лична профилна снимка; в Marketplace можете да зададете различни „оферти“, в зависимост от партньорствата, които търсите, както и да слагате снимки на ваши продукти. Всички профили за сътрудничество ще бъдат публикувани онлайн и ще бъдат отворени за разглеждане от останалите участници. Можете да промените профила си по всяко време.

2. Промоция на публикуваните профили

Всички профили ще бъдат промотирани от организаторите на събитието и всички останали участници в събитието ще могат да разглеждат вашия профил и да заявят среща с вас.

3. Избор и заявяване на двустранни срещи

Заявяване на срещи

След като сте намерили потенциални партньори, заявете чрез системата среща с тях. Винаги можете да добавяте още срещи, но имайте предвид, че срещите се управляват на принципа "first come - first served". Можете да заявявате срещи, но и другите участници могат да заявят среща с вас.

Ваш личен график със срещи

Няколко дни преди събитието ще получите личния си график със срещи. Можете да го проверявате и онлайн. Графикът включва времето на провеждане на онлайн срещата и кого ще срещнете. Бъдете коректни и следвайте графика си!

Език на провеждане на срещите: английски

За контакти:

Теодора Данаилова

tel.: +359 932 09 34

e-mail: t.danailova@bia-bg.com

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Виртуални двустранни срещи (B2B) по време на Free From Food Asia Virtual Summit и Free From Packaging Asia Online