11.03.2021 - 12.03.2021

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара има удоволствието да Ви покани на виртуални двустранни срещи по време на International Machinery Forum 2021 - The Factory of Tomorrow, които ще се проведат между 11-12 март 2021 г.

Международният форум за машиностроене и индустриален инженеринг 2021 (Machinery Forum 2021 - The Factory of Tomorrow), дава възможността на компании от цял свят да се срещнат с доставчици, клиенти и бизнес партньори в предварително уговорени виртуални двустранни (B2B) срещи.

Защо да участвате?

Събитието предлага на участващите компании уникалната възможност да научат за най-новите тенденции в технологиите, да обменят знания и опит, да разширят своята мрежа от контакти и да намерят нови бизнес партньори.

Какво може да очаквате?

  • Достъп до повече от 400 международни контакти
  • 1:1 виртуални срещи
  • Мрежа от световни експерти по машиностроене и индустриален инженеринг
  • Топ мениджъри и лидери в бранша като говорители
  • Изложбени щандове и възможности за спонсорство
  • Интересна програма от семинари с безплатно участие.

Участието в двустранните срещи е без такса за участие. Участниците в б2б срещите ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава. За България това е Българска стопанска камара.

Как работим?

Двустранните, предварително уговорени срещи са бърз и лесен начин да срещнете потенциални партньори. Хората се срещат за около 20 минути/среща, които обикновено са достатъчни да се създаде връзка. С оглед на непредвидимата ситуация с пандемията, всички срещи се провеждат онлайн чрез нашата платформа, като за целта са създадени отделни виртуални стаи за срещи между участниците.

1. Online регистрация

  • Регистрирайте се за двустранните срещи и създайте свой собствен профил за сътрудничество на следния линк.
  • Посочете в Settings за свой Support Office: Bulgarian Industrial Association;
  • Краен срок за регистрация и насрочване на срещи: 12 март 2021;
  • В профила си заявете какво предлагате и какъв тип сътрудничество търсите, сложете лична профилна снимка; в Marketplace можете да зададете различни „оферти“, в зависимост от партньорствата, които търсите, както и да слагате снимки на ваши продукти. Всички профили за сътрудничество ще бъдат публикувани онлайн и ще бъдат отворени за разглеждане от останалите участници. Можете да промените профила си по всяко време.

2. Промоция на публикуваните профили

Всички профили ще бъдат промотирани от организаторите на събитието и всички останали участници в събитието ще могат да разглеждат вашия профил и да заявят среща с вас.

3. Избор и заявяване на двустранни срещи

Уведомяване по е-mail

Ще бъдете информирани по e-mail, кога можете да започнете да насрочвате срещи. Разгледайте кои профили са най-обещаващи за вас. В системата има интелигентни опции за търсене, които могат да ви насочат.

Заявяване на срещи

След като сте намерили потенциални партньори, заявете чрез системата среща с тях. Винаги можете да добавяте още срещи, но имайте предвид, че срещите се управляват на принципа "first come - first served". Можете да заявявате срещи, но и другите участници могат да заявят среща с вас.

Ваш личен график със срещи

Няколко дни преди събитието ще получите личния си график със срещи. Можете да го проверявате и онлайн. Графикът включва времето на провеждане на онлайн срещата и кого ще срещнете. Бъдете коректни и следвайте графика си!

4. По време на събитието

С регистрацията си в платформата ще получите достъп до последна версия на графика си, включващ и срещите в последната минута. По време на събитието екип на Enterprise Europe Network ще ви съдейства.

Език на провеждане на срещите: английски

Лора Любенова

tel.: +359 932 09 31

e-mail: ierc3@bia-bg.com

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Виртуални двустранни срещи (B2B) по време на  International Machinery Forum 2021 - The Factory of Tomorrow