10.05.2021 - 12.05.2021

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара Ви кани да участвате в 6-тото издание на Software Days, което ще се проведе на 10-ти и 12-ти май, 2021г.

Научете повече за най-последните тенденции в ДИГИТАЛНИЯ БИЗНЕС и открийте нови международни партньори за технологични, развойни и бизнес проекти!

Защо да участвате?

  • Интересни тематични семинарни сесии относно дигиталната трансформация в индустрията, SaaS експорт, патенти в софтуерната индустрия, изкуствен интелект и етика, Ковид-19 симулации, кибер сигурност, UX и много други;
  • Вдъхновяващи речи и участие в ползотворни уъркшопи;
  • Предварително уговорени двустранни срещи с потенциални бизнес партньори;
  • Възможности за pitching на стартиращи и развиващи се фирми, търсещи международни инвеститори;

Кой може да участва?

Фирми от бранша с интерес към бизнес и технологични партньорства или такива, свързани с развойна дейност. Консултантски фирми без техническа експертиза в сферата на дигиталния бизнес и софтуера не са целева група на събитието.

Участието в събитието е без такса за участие. Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава.

Как работим?

1. Online регистрация

  • Регистрирайте се за двустранните срещи и създайте свой собствен профил за сътрудничество на следния линк.
  • Посочете в Settings за свой Support Office: Bulgarian Industrial Association;
  • Краен срок за регистрация и насрочване на срещи: 5 май 2021;
  • При регистрация до 05.05.2021 можете да изявите желание да участвате в pitching battle пред потенциални инвеститори, както и да получите безплатни онлайн насоки за подготовката си. Повече информация за pitching battle можете да откриете тук.
  • В профила си заявете какво предлагате и какъв тип сътрудничество търсите, сложете лична профилна снимка; в Marketplace можете да зададете различни оферти, в зависимост от партньорствата, които търсите, както и да слагате снимки. Всички профили за сътрудничество ще бъдат публикувани онлайн и ще бъдат отворени за разглеждане от останалите участници. Можете да промените профила си по всяко време.

2. Промоция на публикуваните профили

Всички профили ще бъдат промотирани от организаторите на събитието и всички останали участници в събитието ще могат да разглеждат вашия профил и да заявят среща с вас.

3. Избор и заявяване на двустранни срещи

Уведомяване

Ще бъдете информирани кога можете да започнете да насрочвате срещи. Разгледайте кои профили са най-обещаващи за вас. В системата има интелигентни опции за търсене, които могат да ви насочат.

Заявяване на срещи

След като сте намерили потенциални партньори, заявете чрез системата среща с тях. Винаги можете да добавяте още срещи, но имайте предвид, че срещите се управляват на принципа "first come - first served". Можете да заявявате срещи, но и другите участници могат да заявят среща с вас.

Ваш личен график със срещи

Няколко дни преди събитието ще получите личния си график със срещи. Можете да го проверявате и онлайн. Графикът включва времето на провеждане на онлайн срещата и кого ще срещнете. Бъдете коректни и следвайте графика си!

4. По време на събитието

С регистрацията си в платформата ще получите достъп до последна версия на графика си, включващ и срещите в последната минута. По време на събитието екип на Enterprise Europe Network ще ви съдейства.

Език на провеждане на срещите: английски

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Виртуални двустранни срещи (B2B) по време на  Software Days – The Future of Digital Business