25.06.2021

На 25.06.2021 г., от 09.30 ч., в Голяма конферентна зала на УНСС ще се състои Финална Европейска конференция по проекта DigiFind за представяне на резултатите от разработените учебни продукти за развитие на дигиталните умения в Мебелната промишленост.

Лектори на събитието ще бъдат представители от: Университета за национално и световно стопанство – УНСС, България; Асоциацията за развитие на човешките ресурси във финансово-банковото дело – Effebi, Италия; Учебен център за бизнес иновации – CESPIM, Италия; Центъра за мениджмънт обучение в туризма – FMT, Румъния; Полско-американския институт по мениджмънт – PAIZ, Полша; Университета за приложни науки – FHM, Германия; проекта за иновативен капацитет и конкурентоспособност в дървообработващата и мебелната промишленост на ЕС - EQ-Wood. 

Програмата, както и линк за регистрация към събитието може да видите тук.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Заключителен семинар по проекта DigiFind