05.10.2021

ПРОГРАМА I ЛЕКТОРИ I РЕГИСТРАЦИЯ

За шеста поредна година списание Enterprise провежда годишно събитие за електронна търговия и събира представители от всички звена на екосистемата на едно място. БСК е партньор на събитието, което ще се проведе на 5 октомври 2021 г. хибридно – онлайн и присъствено в Интерпред WTC – София.

Електронната търговия измина дълъг път на развитие и е тук, за да пребъде. Какви промени нанесе Covid 19 на индустрията и ще се нормализира ли пазара, както си беше?

Онлайн продажбите растат с бързи темпове както в България, така и по света.

Търговията в интернет отваря пред ритейлърите нови възможности да взаимодействат с клиентите си и да увеличат продажбите си. От друга страна, физическите магазини се нуждаят от предимство пред нарастващия брой конкуренти, които искат дял от баницата. Как могат да се откроят?

Ако и вие сте от тях – подгответе се!

А за всички останали… останете нащрек.

Ecommerce Summit ще Ви срещне с лидерите в сектора на електронната търговия в България, които ще Ви разкажат за своя опит в привличането и задържането на клиенти и стратегиите, на които са заложили, за да растат на вътрешния и на външни пазари.

ЗАЩО ДА ПОСЕТИШ ECOMMERCE SUMMIT?

  • Networking с водещите имена в eCommerce - Срещнете се с други експерти в бранша, обменяйте идеи и открийте нови възможности. Досегашни участници във форумите са били най-иновативните и успешните имена в електронна търговия в странатa.
  • Развийте бизснеса си в чужбина - Развийте идеята си за Вашия електронен бизнес от затвърждаване на позициите на местно ниво до ценни съвети как да навлезете в нов пазар и да задържите позициите си там.
  • Workshops - За нас е важно също така да даваме и практически опит, съобразен с конкретните нужди на всеки един търговец и поради това в тазгодишното издание ще има практически workshop-и които да затвърдите получените знания и да зададе Вашите реални казуси пред лекторите.

ЧАСТ ОТ АКЦЕНТИТЕ НА ECOMMERCE SUMMIT:

  • Какви са актуалните тенденции в електронната търговия?
  • Как да се подготвите за завоюването на нови пазари?
  • Как да създадете цялостно положително потребителско преживяване?
  • Как да сте в крак с технологичните новости?

ПРОГРАМА I ЛЕКТОРИ I РЕГИСТРАЦИЯ

 Членовете на БСК ползват 15% отстъпка с промокод BIA15

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Ecommerce Summit 2021