17.11.2021 - 19.11.2021

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара има удоволствието да ви покани на виртуални двустранни срещи по време на SMART MANUFACTURING MATCHMAKING 2021, които ще се проведат на 17-19 ноември 2021 г.

Данните и тяхното управление променят живота ни. Индустрия 4.0 революционизира и съживява всички индустриални дейности. Компаниите са изправени не само пред нови предизвикателства, но и пред нови възможности, постижими благодарение на четвъртата индустриална революция.

SMART MANUFACTURING MATCHMAKING 2021 предоставя уникална възможност за срещи с компании, изследователски центрове и публични администрации, работещи в сферата на Smart Manufacturing и Industry 4.0. Събитието е чудесна възможност да научите повече за най-модерните технологии и приложения от сектора, търсенето на иновации от институциите и градовете и техническите предизвикателства, пред които са изправени големите компании.

Advanced manufacturing solutions, Agriculture 4.0, AI and machine learning for industrial applications, Applications of Virtual / augmented / mixed reality in industry, Autonomous production, Big Data Analysis, Cybersecurity и Digital Twin са само някои от темите на фокус по време на събитието.

Участието в събитието е без такса за участие. Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава. За България това е Българска стопанска камара.

Регистрирайте се за участие тук.

Посочете в Settings за свой Support Office: Bulgarian Industrial Association;

Разгледайте стъпките за регистрация и участие тук.

Краен срок за регистрация и насрочване на срещи: 12 ноември 2021

 

За контакти:

Теодора Данаилова

tel.: +359 932 09 34

e-mail: t.danailova@bia-bg.com

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Виртуални двустранни срещи (B2B) по време на Smart Manufacturing Matchmaking 2021