13.11.2021 - 14.11.2021

 Научи тънкостите на видео маркетинга 

Дата: 13 и 14 ноември 20021 г.

Формат: Практични насоки от 3-компании специалисти в видео маркектинга и разрешаване на реални казуси.

Хорариум: 12 часа

Цена на обучението: 300 лв.(без ДДС). Членовете на IAB Bulgaria могат да се възползват от 50% отстъпка.Членовете на БСК ползват 20% отстъпка с Промокод: БСК 

Събитието ще се проведе при възможност хибридно- физически и онлайн, а при мерки непозволяващи физическото присъствие в зала- изцяло онлайн.  

Разгледай програмата

Включи се в обучението

Какво е Advanced Video Masterclass от IAB Bulgaria?

Двудневно интензивно обучение с индивидуална насоченост и пряка работа с курсистите.

IAB Advanced Video Masterclass е уникално обучение, защото включва теоретични презентации и практически упражнения, които обхващат детайлно конкретна тема от дигиталния маркетинг.

Видеото е форматът, търпящ най-голям ръст през последните години, като през последните месеци нараства с още по-големи темпове предвид ситуацията. Социалните мрежи все повече налагат този формат като някой от тях, например, Tik Tok са основани изцяло на видео съдържанието.

Обучението ще се проведе както на място в зала, така и онлайн, чрез платформата zoom.

При нас преподават водещи специалисти и мениджъри от всички отрасли на най-бързо развиващата се индустрия, като ще можете да черпите опит от лектори топ дигитални агенции:Talantmedia, 7 Talents/Netinfo, Btv Media Group.

 

 

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Обучение от IAB Bulgaria - Advanced Video Masterclass