05.04.2022 - 06.04.2022

На 5-6 април, в град Линц, Австрия ще се проведе 4-та среща на проектните партньори и на управляващия комитет по проект; eDigiStars "Изграждане на цифров предприемачески капацитет на възрастните хора чрез иновативна система за обучение", финансиран от програма "Дунав". 

В срещата ще участват партньори от 8 държави от Дунавския регион, включително Австрия, България, Босна и Херцеговина, Чехия, Унгария, Румъния, Словения (партньорите от Украйна не могат да участват поради войната).

Основен акцент на срещата ще бъдат пилотните инструменти по проекта - POWERYOU, CAMPUS и LABEL, извършваните обучителни дейности през настоящия период, предстоящите дейности до края на проекта, бюджетното и финансовото управление.

Вж. ПРОГРАМА

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Линц, Австрия: Среща на партньорите по проект eDigiStars