28.04.2022

На 28 април 2022 г., от 14 до 15 часа, Асоциацията на млекопреработвателите в България ще представи на кръгла маса резултатите от направено изследване и анализ за сектор „Млекопреработване“ по проект на БСК „проект „Готови за дигитална трансформация чрез съвместни действия на социалните партньори за развитие на специфични дигитални умения на работната сила в предприятията“. 

Анализът е на тема: "Изследване и анализ на потребностите от дигитални умения по икономически сектори въз основа на разработената методология". Включени са: Създаване на специфична среда, модели и инструменти за повишаване на специфичните дигитални умения на работната сила; компетентност от DigComp 2.1 е с четири направления като са използвани много интервюта, анкети, обощения , инструменти и т.н.; Анализ на състояние на сектора; ТЕХНОЛОГИЧНИ ТЕНДЕНЦИИ И ЦИФРОВ ПОТЕНЦИАЛ  В СЕКТОРА и много други. Анализът е над 140 страници и е интересен за развитиета на сектора.

Кръглата маса ще се проведе чрез платформата zoom. За да имате дoстъп и да се включите в кръглата маса, е необходимо да изпратите имейл до 15 април 2022 г., за да получите линк за включване. 

За контакт: Магдалена Апостолова, АБМ, GSM:0886422724, E-mail:bam@milkbg.org, www.milkbg.org

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Уебинар: Представяне на анализ за сектор