25.04.2022 - 25.05.2022

Етапи на конкурса:

  • до 25.05.2022 г. - онлайн кандидатстване
  • на 27.05.2022 г. - обявяване на всички номинирани компании и личности в нашите социални медии и сайтове
  • на 29.05.2022 г. - обявяване на финалистите в нашите социални медии и сайтове
  • на 31.05.2022 г. Церемония по награждаване и обявяване на - победителите.

КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА?

Участници в конкурса са стартиращи, малки, средни и големи компании, както и личности със стратегически функции за представлявания от тях бизнес, от България или отговарящи за бизнес в България.

Всички участници ще бъдат оценявани от жури на база на информацията, подадена във въпросника за кандидата по следните критерии:
  • постижения в съответната категория – носи от 2 до 5 т.
  • добри управленски практики – носи от 2 до 5 т.
  • препоръки от партньори, клиенти, инвеститори, мениджъри и др. – носи по 1 т. на препоръка (максимум 3 препоръки)
  • Принос за обществото – носи 2 т.
*Кандидатите носят отговорност за достоверността на подадената информация за кандидатстване. Журито и организаторите на конкурса не носят отговорност за достоверността на подадената от кандидатите информация.

МЕТОДОЛОГИЯ

Кандидатстването в конкурса за всяка от категориите се извършва само онлайн чрез сайта и на имейл office@businesslady.eu.

Кандидатите отговарят на въпросник, свързан с постиженията и резултатите на Компанията през изминалата година, като всеки въпрос носи определен брой точки. Всеки член на журито оценява самостоятелно кандидатурите и изпраща оценките си на редакционния екип на сп. Business Lady, който обобщава получената от журито информация, и на тази основа класира кандидатурите във всяка категория и обявява финалистите. Точките, събрани от всички членове на журито, определят крайното класиране във всяка категория. Награда получават Компаниите/Лидерите, заели първо място във всяка категория. Допълнително се отличават и финалистите в топ 3.

Цялата информация с оценките и калкулациите се изпраща на  журито, което им позволява да проверят коректността на класирането. Това гарантира прозрачността на конкурса.

При конфликт на интереси членовете на журито не поставят оценки за съответната кандидатура, а липсващата позиция се запълва със средната оценка на другите членове на журито за тази кандидатура. Класиралите се на второ и трето място във всяка от посочените категории се обявяват за финалисти и получават сертификат “Company of the year’2021 финалист”.

В случай, че няма достатъчно кандидати в дадена категория, редакцията на Business Lady си запазва правото да не излъчи победител в нея за съответната година.

По преценка на журито може да бъдете преместени в друга категория.

ТАКСИ И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

Вижте всичко за конкурса ТУК.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

ГОДИШНИ НАГРАДИ