29.09.2022 - 01.10.2022

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара има удоволствието да Ви покани на двустранни срещи по време на BEYOND and 9th Technology Forum Matchmaking Event, които ще се проведат на живо в периода 29.09.2022 – 01.10.2022 в Солун, Гърция.

Събитието е подходящо за иновативни компании, университети, изследователски центрове и други организации, които желаят да разширят своята дейност, да проучат нови идеи и да развият своя потенциал за сътрудничество.

Основната тема на фокус са информационните и комуникационни технологии (ICT), с акцент върху изкуствения интелект (AI) и финтех.

Тазгодишното тридневно издание на събитието е разширено и обединява BEYOND Expo и 9th Technology Forum.

Двете основни събития ще протичат паралелно:

BEYOND Expo ще се проведе от 29 септември до 1 октомври 2022 г., а Деветият технологичен форум, който е домакин на BEYOND Expo, ще се проведе само на 29 септември 2022 г.

Участието в брокерските срещи изисква регистрация и закупуване на билет за едното или и за двете събития.

Стъпки за регистрация и участие:  BEYOND and 9th Technology Forum Matchmaking Event - How to participate (b2match.io)

Линк за регистрация: BEYOND and 9th Technology Forum Matchmaking Event | Registration (b2match.io)

Резервация на билет: 9th Technology Forum Tickets, Thu, Sep 29, 2022 at 9:00 AM | Eventbrite

Посочете в Settings за свой Support Office: BULGARIAN INDUSTRIAL ASSOCIATION;

Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния съпорт офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава.

 

Краен срок за регистрация: 27 септември 2022

Повече информация за събитието, програма, контакти и място на провеждане: BEYOND and 9th Technology Forum Matchmaking Event - Info (b2match.io)

 

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Двустранни срещи (B2B) по време на BEYOND and 9th Technology Forum Matchmaking Event